Ontruimingsplan

Snel en veilig ontruimen

Het ontruimingsplan wordt evenals het bedrijfsnoodplan op een specifieke organisatie en specifieke situaties toegesneden. Zo levert ProFhire een effectief instrument waarmee tijdens een calamiteit de aanwezige mensen snel en veilig ontruimd kunnen worden. De werknemers en bezoekers van uw bedrijf worden, in het geval van een noodsituatie, snel in veiligheid gebracht.

In het ontruimingsplan wordt omschreven hoe het gebouw/terrein gecoördineerd ontruimd moeten worden, waar de vluchtmogelijkheden zijn en waar zich de verzamelplaatsen bevinden. Bovendien voorziet het plan in een taakverdeling en instructie onder het personeel en aanwezige personen, wat essentieel is voor een efficiënt uitgevoerde ontruiming. Ook is het mogelijk om een ontruimingsplattegrond door ons te laten maken.

Ontruimingsplannen van ProFhire voldoen aan de NEN 8112-normering, de standaardisatie van de Stichting Brandweeropleiding in Nederland en worden afgestemd met de gemeentelijke brandweer.

Wij komen graag bij u langs

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te garanderen. Daarom heeft u bij ons de keus uit diverse cursussen en oefeningen. Zo organiseren wij een ontruimingsoefening voor u, zodat u uw ontruimingsplan in de praktijk kunt brengen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. U bereikt ons op 023 539 47 55 of via info@profhire.nl.