Over ons

ProFhire Nederland BV levert sinds 1997 ondersteuning aan bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van een Integraal Veiligheidsbeleid. Hiervoor zijn de volgende diensten ontwikkeld: Risk Management, Opleidingen en Nazorg.

Missie

ProFhire maakt werk van uw veiligheid. Wij streven naar kwaliteit. ProFhire wil niet de grootste zijn, maar wel de beste. Ons kenmerk is die van een gedreven, resultaatgerichte dienstverlener die bedrijven, organisaties en culturele instellingen ondersteunt in hun streven naar een adequate bedrijfshulpverleningsorganisatie. Onze producten zijn maatwerk en zullen toegesneden zijn op de specifieke kenmerken en de risico’s van uw bedrijf. De praktijksimulator van ProFhire in Velserbroek is hier een prachtig voorbeeld. Wij hebben de beschikking over de meest geavanceerde vuursimulator van Europa. Binnen acht verschillende ruimtes kunnen ongeveer 40 scenario’s realistisch gesimuleerd worden. Naast een uitgebreid aantal brandweerscenario’s zijn er ook voor uw bedrijfshulpverleners een groot aantal oefenscenario’s ontwikkeld. De simulator is ingericht met speciale effecten die ook binnen de theater- en filmwereld gebruikt worden. Uiteraard kunnen deze middelen ook mobiel worden ingezet tijdens een training in uw organisatie. ProFhire neemt de wens van de overheid om beter en realistischer te oefenen zeer serieus.

Visie

Zijn uw medewerkers zich bewust van de risico’s? Kennen ze de gevolgen? Bent u voorbereid op incidenten of een brand? En wat u daarna te wachten staat? Er is vastgesteld dat 70% van de bedrijven na een brand binnen een jaar failliet is!

ProFhire streeft naar langdurige relaties met zijn opdrachtgevers. We doen dat door middel van een viertal kernactiviteiten: adviseren, opleiden, begeleiden en implementeren.
Onze werkwijze stelt de relatie centraal. Het is duidelijk dat situaties in branches onderling verschillen. Dat geldt met name voor de risico’s van de specifieke gebruiksfuncties van gebouwen. Met respect voor de wettelijke kaders zullen we proberen te zoeken naar een voor u geschikte eigen aanpak en training. ProFhire staat garant voor maatwerk en de meest optimale werkwijze. We bieden opleidingen op onze eigen locatie of in uw eigen bedrijf.

Welke diensten kan ProFhire Nederland BV aan u verlenen?

Risk Management
– risico analyse
– beveiliging en risk management
– opstellen van bedrijfsnoodplannen
– opstellen van aanvalsplannen en ontruimingsplannen
– adviseren en begeleiden bij verbouwingen en nieuwbouw
– adviseren en begeleiden tijdens de procedure van een gebruiksvergunning.

Opleidingen
– voorlichting en instructie
– BHV opleidingen
– trainingen, oefeningen en herhalingen.

Nazorg
– procedures analyseren, beschrijven en evalueren
– procedures voor opvang van slachtoffers, familie en nabestaanden
– voorlichtingstrajecten voor de media
– salvage en reconditioneringswerkzaamheden
– beheer en onderhoud (beheercontract).

Welke eindproducten kunt u van ons verwachten?

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van bedrijfshulpverlening van RI&E’s tot nazorg. Ook levert ProFhire alle veiligheidsmiddelen welke door uw bedrijfshulpverleningsorganisatie gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan evacuatiemiddelen, verbandkoffers, brandblusmiddelen en dergelijke.

Competenties

Competenties

Wat doe Profhire Nederland BV nog meer voor u?

Alles op het gebied van veiligheid. Wij kunnen vele soorten opleidingen voor u verzorgen. Van basis BHV-opleidingen tot herhalingen, kaderopleidingen, hoofdopleidingen, en specifieke maatwerk opleidingen. Kortom: brandbestrijding en eerste hulp gerelateerde opleidingen. Naast al deze activiteiten beschikken wij over jarenlange ervaring en hebben de know-how om u van advies(rapporten) te voorzien.

Reviews

Erg veel kennis bij instructeurs, heldere uitleg a.d.h.v. voorbeelden uit de praktijk;
stadschouwburg
Het oefenen met verschillende poppen is prettig.
Marwing
Geweldig hoe we het gebouw rondgingen en praktische oefeningen deden.
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Goede docent en LOTUS. Het oefenen op eigen locatie is ook prettig.
Stichting Fedra
De cursus was erg interactief en goede instructie. Cursisten waren erg enthousiast.
CHC Hoofddorp B.V.
Lotusslachtoffer was erg goed en beide groepen waren hier zeer te spreken over. Verder was in beide gevallen de theorie goed vertaald naar praktijksituaties die bij ons voor zouden kunnen komen. Met name de oefeningen met de portofoon en ontruiming.
Conservatorium van Amsterdam
Opleiding voldoet geheel aan de wensen, uitstekende ruimten en lunch.
Bouwers Van Braam-MInnesma
Praktijkkennis van de docenten is een waardevol punt, er wordt veel lesstof behandeld
De zoete inval
Lokalen zijn goed, genoeg ruimte. Oefenruimtes zijn groot genoeg; praktijkruimten en simulator zijn zeer waardevol;
kvsa
Prima! Heel nuttig om onderdeel Brand & Ontruiming op de eigen locatie te doen.
Stichting Fedra