Skip to main content

Op maat gemaakt

Op de meest vreemde plekken hebben wij al gebruik gemaakt van onze theatertechniek en special effects. Onze realistische simulatietechnieken lenen zich dan ook perfect voor een opleiding of oefening op locatie. Wij kunnen uw cursisten hiermee in hun eigen omgeving en met eigen faciliteiten en veiligheidsmiddelen laten trainen. Ook kunnen wij andere maatwerkoplossingen bieden, zoals lezingen, workshops of bijvoorbeeld instructies voorafgaand aan evenementen.
Heeft u een maatwerk-idee waarin ProFhire u misschien zou kunnen faciliteren? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Onze maatwerkoplossingen

Ontruimingsoefeningen

Een ontruimingsoefening gespecificeerd op de eigen organisatie. Vooraf wordt samen met ProFhire besproken wat de aandachtspunten en het gewenste scenario zijn. We kunnen het zo uitgebreid maken of simpel houden als u wenst.

Voorlichting of gastspreken

Wij kunnen ook gastsprekers en workshops verzorgen voor klassen en scholen. Denk hierbij aan gastcolleges over specifieke veiligheids- of hulpverleningszaken, EHBO workshops of een korte cursus kleine blusmiddelen. Ook voor de wat jongere leerlingen kunnen wij bijvoorbeeld een basisworkshop "Wat is brand" verzorgen. Wij leveren lessen op elk niveau.

BHV Cursussen

Vanaf 8 personen kunnen wij ook BHV cursussen op locatie verzorgen. Wij hebben hiervoor onze standaard-formule, maar kunnen desgewenst onze lesplannen aanpassen op bedrijfsspecifieke onderdelen of risico's, of bepaalde onderwerpen behandelen die voor een bepaalde organisatie belangrijk zijn.

Veiligheidsadvies

Ontruimingsplan nog up-to-date en risicoinventarisatie niet nodig, maar wel een andere vraag? Wij komen graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden, van advies te voorzien of tips te geven. Onze professionals en onze preventisten kunnen zowel organisaties als privépersonen voorzien van veiligheidsadvies op maat. Zelf een ontruimingsoefening organiseren, maar even geen idee waar te beginnen? Ook hier in kunnen wij ondersteunen!

Workshops

ProFhire faciliteert workshops over de onderwerpen brand, ontruiming en eerste hulp voorafgaand aan evenementen. Ook kunnen wij workshops geven met o.a. onze (reanimatie)oefenpoppen, ESCAPE-CHAIRS, of het blussen oefenen met behulp van onze vlambakken.