Skip to main content

Kernwaarden

ProFhire hanteert als bedrijf een viertal kernwaarden. Dit zijn de drijfveren waar wij voor staan en welke wij in elk onderdeel van onze bedrijfsvoering terug laten komen. Deze kernwaarden vormen samen de kern van wat wij belangrijk vinden als bedrijf en waar wij als medewerkers voor staan. Door met de muis over de vlakken te gaan, kom je meer te weten over deze vier punten en waarom wij ze zo belangrijk vinden.

Ontzorgen
Door het optreden als totaalleverancier kunnen wij van begin tot eind ontzorgen op alle veiligheidsgerelateerde vlakken. Wij zijn er voor u op het gebied van veiligheidsmiddelen, opleidingen en training, maar kunnen ook nazorg leveren en adviseren. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Ook begeleiding, risicoinventarisatie en controle behoort tot onze mogelijkheden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze producten en diensten!
Maatwerk
Wij vinden het belangrijk dat onze producten en diensten werkbaar zijn voor een organisatie. Iedere organisatie heeft zijn eigen vingerafdruk en prioriteiten. Onze maatwerk producten en diensten zijn daarom desgewenst toegesneden op de specifieke kenmerken of risico’s binnen uw bedrijf. Ook kunnen wij tijdens onze cursussen of oefeningen specifieke wensen en onderwerpen terug laten komen in onze lesplannen. Meer informatie over de mogelijkheden? Lees hier meer over onze maatwerk-oplossingen!
Passie
ProFhire is opgericht door Gerard van Gelder; Bevelvoerder met een 35-jarige achtergrond binnen de beroepsbrandweer. Omdat wij geloven dat we met onze passie voor het vak het best mogelijke resultaat kunnen leveren werken wij uitsluitend met docenten die ruime ervaring hebben in hun eigen vakgebied bij de brandweer- en ambulancediensten. Benieuwd naar de gezichten achter ProFhire? Bekijk hier meer informatie!
Duurzaamheid
ProFhire staat voor duurzaamheid voor zowel mens als milieu. Wij streven er naar om langdurige relaties en wederzijds vertrouwen te ontwikkelen met onze klanten. Bij ProFhire zijn we voor onze klanten altijd bereikbaar voor vragen, hulp of andere service. Ook na het afleveren van onze producten en diensten. Daarbij denken we natuurlijk ook om de voetafdruk die we op deze aarde achterlaten. Benieuwd wat we voor het milieu doen? Lees hier meer over hoe we ons inzetten voor duurzaamheid!