Ontruimingstekening

Uw gebouw in kaart

ProFhire kan ook ontruimingstekeningen verzorgen. Dit geldt zowel voor updates aan bestaande tekeningen als het volledig (op)nieuw tekenen van een (deel van een) gebouw. Ontruimingstekeningen vormen een onderdeel van het ontruimingsplan en worden aangebracht in het gebouw om aanwezigen te instrueren over de locatie van veiligheidsmiddelen.

Alle ontruimingsplannen van ProFhire voldoen aan de geldende NEN1414-norm. Wij leveren onze ontruimingsplannen in A3-formaat, met voor elke verdieping 4 tekeningen (360 graden projectie). Al onze concepten worden voordat ze definitief worden aangeleverd doorgesproken met de opdrachtgever. Een kopie in A4-formaat is op aanvraag mogelijk.

Ook kunnen wij klaplijsten leveren om de ontruimingstekeningen (evt. in combinatie met vluchtplankaarten) op te hangen. Door het gebruik van anti-reflex PVC-folie worden hinderlijke spiegelingen voorkomen. De lijst is uitgevoerd in zilver geanodiseerd aluminium en wordt geleverd in verstek. De klaplijst is leverbaar in zowel A3 als A4 formaat.

Voor het tekenen van de ontruimingstekeningen gaan wij ervan uit dat wij de huidige situatietekeningen digitaal in AutoCad formaat krijgen aangeleverd. Bij het ontbreken van deze tekeningen wordt een aanvullende offerte gemaakt.