Skip to main content

Ontruimingstekening

Uw gebouw in kaart

ProFhire kan ook ontruimingstekeningen verzorgen. Dit geldt zowel voor updates aan bestaande tekeningen als het volledig (op)nieuw tekenen van een (deel van een) gebouw. Ontruimingstekeningen vormen een onderdeel van het ontruimingsplan en worden aangebracht in het gebouw om aanwezigen te instrueren over de locatie van veiligheidsmiddelen.

Alle ontruimingsplannen van ProFhire voldoen aan de geldende NEN1414-norm. Wij leveren onze ontruimingsplannen in A3-formaat, met voor elke verdieping 4 tekeningen (360 graden projectie). Al onze concepten worden voordat ze definitief worden aangeleverd doorgesproken met de opdrachtgever. Een kopie in A4-formaat is op aanvraag mogelijk.

Ook kunnen wij klaplijsten leveren om de ontruimingstekeningen (evt. in combinatie met vluchtplankaarten) op te hangen. Door het gebruik van anti-reflex PVC-folie worden hinderlijke spiegelingen voorkomen. De lijst is uitgevoerd in zilver geanodiseerd aluminium en wordt geleverd in verstek. De klaplijst is leverbaar in zowel A3 als A4 formaat.

Voor het tekenen van de ontruimingstekeningen gaan wij ervan uit dat wij de huidige situatietekeningen digitaal in AutoCad formaat krijgen aangeleverd. Bij het ontbreken van deze tekeningen wordt een aanvullende offerte gemaakt.

Neem nu contact met ons op

Ontruimingstekeningen

Aan elke ontruimingsplattegrond worden ontruimingstekeningen toegevoegd waarop onder andere in kleur de vluchtmogelijkheden, blusmiddelen en handmelders zijn aangegeven door middel van pictogrammen. Hierbij voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Het aanpassen van de huidige ontruimingstekeningen aan de hand van de inventarisatie binnen uw gebouwen en de gesprekken met de betrokken personen binnen uw organisatie;
  • Het in kleur tekenen van de ontruimingstekeningen op A-3 formaat conform de NEN 1414-normering;
  • Het intekenen van de juiste pictogrammen op de juiste locatie;
  • Het leveren van ‘u bevindt zich hier’ stickers.

Laat u adviseren

Creëer een veilige werkomgeving met de toevoeging van een ontruimingsplattegrond. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk advies. Maak een afspraak op 023 539 47 55 of stuurt u een mail naar info@profhire.nl.