Skip to main content

Demonstraties, workshops en bedrijfsuitjes

Wij kunnen desgewenst ook allerhande demonstraties, workshops en zelfs bedrijfsuitjes organiseren. Op deze pagina vind u een overzicht van wat u zoal kunt verwachten, maar wij staan voor u klaar om een maatwerkoplossing te bedenken. Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen met ProFhire om de mogelijkheden te bespreken!

Demonstraties

Van gasexplosie tot blustechniek. Wij kunnen op locatie of in ons eigen trainingscentrum allerlei demonstraties geven. Buiten de visuele ensceneringen kunnen we ook met geluid en geur een levensechte situatie nabootsen. Uiteraard hebben wij ook de beschikking tot blusbakken, bluspoppen en allerhande echt vuur en staan onze LOTUS-slachtoffers klaar om in een handomdraai en met ongekende expertise elk ziektebeeld uit te kunnen beelden. Demonstraties kunnen in overleg ook participatief worden opgesteld. Zo kunnen toeschouwers op een veilige en gecontroleerde wijze bijvoorbeeld ook zelf komen blussen!

Workshops

ProFhire faciliteert workshops over de onderwerpen brand, ontruiming en eerste hulp voorafgaand aan evenementen. Ook kunnen wij workshops geven met o.a. onze (reanimatie)oefenpoppen, ESCAPE-CHAIRS, of het blussen oefenen met behulp van onze vlambakken. Ook een workshop ‘veilig thuis’, EHBO voor baby’s en kinderen en of workshop reanimatie behoren tot de mogelijkheden. Wij organiseren bijvoorbeeld ook workshops voor scholen, (sport)verenigingen, bewonersverenigingen of vriendengroepen!

Bedrijfsuitjes

Is jullie team vuurbestendig? Door middel van onze vlambakken en theatertechniek kunnen er in wedstrijdvorm spelopdrachten worden uitgevoerd om het teamgevoel te versterken. Ook kan er met behulp van de simulator worden meegekeken op de videobeelden door de andere teams. Eventueel met aansluitende of voorafgaande maaltijd aan onze bar op het koffieplein en eventueel met prijsuitreiking!

Bedrijfsspecifiek oefenen

Specifieke wensen of competenties? Ook hier kunnen wij u faciliteren! Wij hebben al voor verschillende opdrachtgevers bedrijfsspecifieke trainingen mogen verzorgen. Dit varieert van bedrijfsbrandweer tot kinderdagverblijven. In samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen wij inspelen op specifieke wensen en eisen om tot een gericht en geschikt les- of oefenplan te komen. Wij hebben onze eigen trainingscentrum tot onze beschikking, maar kunnen ook op locatie ensceneringen verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!