Skip to main content

ProFhire doneert fruitbomen!

Steun samen met ons het goede doel!

Bij elke bestelling boven de €1.000,- doneren wij een fruitboom aan gemarginaliseerde gemeenschappen in ontwikkelingslanden via stichting Plenty Food. Deze stichting zet zich in voor duurzame ontwikkelingshulp en heeft verschillende projecten binnen verschillende gemeenschappen lopen. De stichting, net als wij gevestigd in Velserbroek, zorgt dat met haar projecten het natuurlijke evenwicht van de leefomgeving wordt bewaakt. Ze zorgen er voor dat er niet alleen voedsel, maar ook kennis en middelen worden gedoneerd om te zorgen voor een efficiënte voedselproductie met zo maximaal mogelijke waarde voor de gemeenschap en een zo min mogelijke impact op het milieu.

Bij elke bestelling die op of boven een totaalbedrag van €1.000,- uit komt, doneren wij een fruitboom; Dit kost u verder niets extra’s. 
De actie is ook geldig in combinatie met prijsaanbiedingen. U krijgt van ons een digitaal certificaat toegestuurd; Zo kunt u zien waar de donatie is gebleven en natuurlijk trots uw bijdrage bekend maken. Alle veiligheidsproducten uit ons assortiment vallen onder deze actie. De actie wordt volledig vanuit onze eigen middelen betaald, dus deze toffe duurzame bijdrage kost je niets extra’s! De actie maakt deel uit van onze verkoopvoorwaarden en kent geen tijdslimiet.