Skip to main content

De BMC van onze brandsimulator professioneel aangesloten door Elsenga Installatietechniek

By 17 februari 2016februari 8th, 2018nieuwsbericht

Start

De Firma Elsenga uit Hoofddorp heeft onze (oefen)brandmeldcentrale  van onze (brand)simulatieruimte professioneel aangesloten op de software. Op deze manier kunnen wij nu super realistisch een hand- of automatische brandmelding interactief simuleren. In combinatie met de in samenwerking met FireWare ontwikkelde trainingsruimte kan het niet nog realistischer! Praktisch oefenen blijft de beste leerschool!

Docenten van ProFhire zijn allen vakdocenten, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. De combinatie van echt praktisch oefenen begeleid door deze vakmensen geeft maximale leermomenten voor de deelnemers. Gebruik makend van hun zintuigen versterkt de bewustwording waarin een BHV-er tijdens een echt incident/calamiteit op terug kan vallen. Onze deelnemers worden voorbereidt op handelen en niet alleen het halen van een certificaat.

Wist u dat U bij ProFhire ook terecht kunt voor:

*Opleidingen hoofd BHV; Ploegleider BHV, BBMI, VCA (code 95), EHBO (ook in de Engelse taal), workshop EHBO aan baby’s en kinderen en alle herhalingsopleidingen.

*Brandwachten voor uw evenementen.

*Alle veiligheidsmiddelen bijv. navullingen van uw verbandkoffer, waardoor er steeds meer relaties zijn die kostenbesparend werken.

*Vrijblijvend advies voor inrichting van uw BHV organisatie.

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende rondleiding in ons trainingscentrum via mail: info@profhire.nl

onze-diensten-profhire