Skip to main content

Een compliment voor jou!

By 1 maart 2019Algemeen

Op deze Nationale Complimentendag willen wij van ProFhire even stilstaan bij alle BHV’ers die wij hebben mogen opleiden en nog gaan opleiden, want wij zijn trots en vinden dat jullie dat ook mogen zijn!

Jullie staan als centraal punt binnen jullie organisatie voor de veiligheid van de aanwezigen en werknemers. Een grote verantwoordelijkheid met een grote invloed op het veiligheidsgevoel en de beleving van veiligheid voor anderen.

Wij krijgen soms feedback van cursisten die in echte situaties verzeild zijn geraakt en hebben kunnen handelen naar wat ze in onze cursus hebben geleerd. Het doet ons ontzettend goed om te zien en horen dat wij de fundering kunnen leggen voor jullie kennis en kunde en om het zelfvertrouwen te geven om te kunnen en te gáán handelen in een crisissituatie.

Als bedrijfshulpverlener moet je snel en adequaat kunnen handelen en ben je aanspreekpunt voor zowel de organisatie als de professionele hulpverlening. Je bent perceptief, moet kunnen anticiperen en je hoofd koel houden. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan!

Wij zijn ontzettend trots op de BHV’ers die wij hebben mogen opleiden en die zich (nog steeds elke dag) inzetten voor een veiligere (werk)omgeving. Daarom op deze Nationale Complimentendag ook eentje voor alle BHV’ers van Nederland. Door jullie zijn we met z’n allen een stuk veiliger!