Skip to main content

ProFhire sponsort Stichting Veilig Onderwijs

Bij ProFhire zetten we ons in voor veiligheid in alle soorten en maten. Nu staan wij bekend om onze inzet voor fysiek integraal veiligheidsbeleid, maar een vorm van veiligheid waar je dan misschien niet zo snel aan denkt is sociale veiligheid.

Veilig Onderwijs

In ons klantenbestand staan allerhande scholen, kinderdagverblijven en andere organisaties die activiteiten organiseren of lesgeven aan kinderen en jongeren. Wij werden benaderd door de Stichting Veilig Onderwijs. Een stichting die zich hard maakt voor het voorkomen en bestrijden van pesten op scholen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat een (leer)omgeving als veilig en prettig wordt ervaren, zeker ook voor onze jongere generaties. Een initiatief om pesten op school tegen te gaan verwelkomen wij bij ProFhire dan ook met open armen.

Waar wij met onze cursussen voor o.a. EHBO bij baby’s en kinderen bijdragen aan de fysieke veiligheid op scholen, draagt SVO bij aan de sociale veiligheid van de leerlingen. ProFhire heeft besloten de stichting hierbij te sponsoren en wordt daarom genoemd in het magazine van de stichting. Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op en wij hopen dat Stichting Veilig Onderwijs nog veel campagnes op mag zetten en succesvol uit mag voeren.

Op naar een fysiek én sociaal veilig onderwijs!